Klik hier om je aan te melden voor Swing Soup 2011!

 

Floogees’ Rhythm Kitchen Swing Soup à la carte Menu

 

Stel je eigen Swing Soup Menu samen uit de volgende gerechten, voor slechts € 49,99!

  Lindy Hop Mild Dit is onze lekkernij voor Swing-fijnproevers die net hun eerste dansstappen hebben gezet. Dit gerecht leert je meer geheimen van het Lindy Hoppen!  
  Lindy Hop Spicy Een van onze specialiteiten! Voor iedereen die weet hoe lekker Swing is en graag wil nog meer variaties wil proeven. Dit is NIET een vervolg op 'Lindy Hop Mild', maar is bedoeld voor Lindy Hoppers met enige ervaring!  
  Lindy Hop Hot Wie durft?! Dit is hét gerecht voor iedereen die al jaren zelf de lekkerste Swing serveert, maar die niet bang is om zijn of haar smaak nog verder te verfijnen. Dit is NIET een vervolg op 'Lindy Hop Spicy', maar is bedoeld voor Lindy Hoppers die al jaren over de dansvloer swingen.
 
  Dips & Tricks Het toefje slagroom op het toetje. De garnering bij een perfect gerecht. Het glas wijn dat een maaltijd perfect maakt. In Dips & Tricks leer je wat van die kleine truukjes, spins en andere bewegingen die een dansje nèt even dat kleine extraatje geeft, dat het speciaal maakt.  
  Aerials (acrobatiek)
Mild
Dit item op het Swing Soup-menu is iets waar velen al lang op wachten: een leuke en vooral veilige inleiding in de kunst van het 'door-de-lucht-gooien' van je danspartner, dan wel het zelf 'door-de-lucht-gegooid-worden'. Een vangnet is niet nodig, wel gemakkelijk prettig zittende kleding zonder harde onderdelen (riem, etc.).  
  Aerials (acrobatiek)
Spicy
Heb je al de nodige ervaring met aerials? Ben je toe aan een de volgende stap? Dan is dit Swing Soup-gerecht voor jou! Met complexere acrobatiekfiguren die absoluut vetrouwen in je partner vragen. Voor dansers met enige acrobatiek-ervaring!
LET OP! IN DEZE LES WORDT NIET DOORGEDRAAID. JE KUNT JE DUS ALLEEN SAMEN MET EEN DANSPARTNER OPGEVEN!
 
  Dubbeldansen Voor de tweede keer presenteren de chefkoks van de Rhythm Kitchen een heus driepersoonsgerecht. Vergt een ferme leiding, creativiteit en enige durf van de leider. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, wil je absoluut meer! Voor zowel Lindy Hoppers als Boogie-Woogie-ers en Rock 'n Roll dansers. Ervaring in leiden of volgen vereist!!  
  Lindy Hop techniek Je kent de basics. Je weet hoe je een swingout of een texas tommy danst. Ben je niet direct op zoek naar nieuwe figuren, maar wil je wel graag beter leren dansen, beter leiden, beter volgen, duidelijker aangeven, makkelijker improviseren? Kies dan voor dit technische gerecht!  
  Street Rock 'n Roll Swing en Lindy Hop zijn heel erg lekker, maar er is meer! Rock 'n Roll is ontstaan uit de Lindy Hop, Boogie-Woogie en Jive. Het is een eigen stijl geworden, die zich kenmerkt door een snelle, strakke leiding en een compacte stijl in 4-en en 6-en. Ons Street Rock 'n Roll gerecht focust zich op de basics: leiden, volgen en ritme. Geen zorgen over pasjes!  
  Mambo Number One (solo) Een origineel Cubaans gerecht, de Mambo, heeft als verre voorouder de rumba. Deze dans is bekend geworden door andere de film Dirty Dancing. Zoals vele Latijns-Amerikaanse dansen kenmerkt de Mambo zich door ritmische heupbewegingen. Tijdens Swing Soup bieden we twee Mambo-gerechten: Mambo Number One is een eenpersoonsgerecht.  
  Mambo Number Two (solo) Een origineel Cubaans gerecht, de Mambo, heeft als verre voorouder de rumba. Deze dans is bekend geworden door andere de film Dirty Dancing. Zoals vele Latijns-Amerikaanse dansen kenmerkt de Mambo zich door ritmische heupbewegingen. Tijdens Swing Soup bieden we twee Mambo-gerechten: Mambo Number Two is een gerecht voor twee personen.  
  Jazz-a-ton routine (solo) Een malse biefstuk, spaghetti bolognese, beide heel erg lekker. Dus wat moet je kiezen? Datzelfde geldt voor jazzroutines en charleston. Gelukkig heeft Sophie de oplossing: gooi ze bij elkaar en je krijgt 'Jazz-a-ton': een zalige mix van jazz en charleston, die je gewoon moet proeven!  
  Shim-Sham Bootcamp (solo) Kijk je al lang jaloers naar dansers die samen een vlekkeloze Shim-Sham weggeven? Wil jij daar ook tussen staan? Kies dan voor dit echte 'bootcamp' waarin drill-sergeants Michael en Anita je een echte Shim-Sham veteraan van je maken!  
  Tap Shim-Sham (solo) De Shim-Sham hebben we allemaal wel eens gezien of gedaan. Maar wist je dat de Shim-Sham eigenlijk een tapdans-routine was? Minstens net zo leuk! Onze gast-kokkin Sophie leert je deze tap-versie. Tapschoenen niet vereist.  
  HH Factor (solo) Een echt gerecht van de straat. Maar dit is zeker geen 'fast food'! Onze gastkok Jarno leert je de beginselen van Hip-Hop dansen.  
     

 

 

Klik hier om je aan te melden voor Swing Soup 2011!